Küpsetage ja
rõõmustage oma sõpru ükskõik mis tähtpäeval või järgmisel sõbrapäeval. Need on tõesti head!
rõõmustage oma sõpru ükskõik mis tähtpäeval või järgmisel sõbrapäeval. Need on tõesti head!
Sõbrapäeva hommikul kui kõik need suudlused, musid, südamed, hüplevad jänesed ja silma pilgutavad
kiisud olid siia-sinna saadetud ja ringiga tagasigi tulnud, oli aeg midagi magusat küpsetada. Ikkagi tähtis
päev ju. Sain oma kooliaegse ja ka eluaegse sõbranna käest väga hea krõbedate vahvlite retsepti. Igaüks
teab, et retseptidega on ikka nii ja naa, tihti just naa. Ei tule välja ja ei maitse ka. Selle retsepti järgi tehtud
vahvlid on aga väga õhukesed, väga krõbedad ja lasevad end hästi vormida. Mina tegin kausikesi, kuhu
sisse võib panna mõnda kreemi, puuvilju või jäätist. Parem on täita kohe enne söömist, et põhi ei vettiks.
Retsept on siin
200 g võid
3 M muna
2,5 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
2 dl jahu
2 dl kartulitärklist
1,5 dl vett
näpuotsatäis soola
Sulata või ja sega või sisse suhkur, siis munad ja nüüd kogu muu kraam. Sega ühtlaseks, vahustada pole
vaja. Nüüd hakka küpsetama. Mul on tavaline tänapäevane vahvlimasin ja see teeb kõrgel kuumusel oma
töö väga hästi ära. Kinni ka ei jää, peale korra õliga määrimist pole rohkem vaja, taigen sisaldab palju
võid.
kiisud olid siia-sinna saadetud ja ringiga tagasigi tulnud, oli aeg midagi magusat küpsetada. Ikkagi tähtis
päev ju. Sain oma kooliaegse ja ka eluaegse sõbranna käest väga hea krõbedate vahvlite retsepti. Igaüks
teab, et retseptidega on ikka nii ja naa, tihti just naa. Ei tule välja ja ei maitse ka. Selle retsepti järgi tehtud
vahvlid on aga väga õhukesed, väga krõbedad ja lasevad end hästi vormida. Mina tegin kausikesi, kuhu
sisse võib panna mõnda kreemi, puuvilju või jäätist. Parem on täita kohe enne söömist, et põhi ei vettiks.
Retsept on siin
200 g võid
3 M muna
2,5 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
2 dl jahu
2 dl kartulitärklist
1,5 dl vett
näpuotsatäis soola
Sulata või ja sega või sisse suhkur, siis munad ja nüüd kogu muu kraam. Sega ühtlaseks, vahustada pole
vaja. Nüüd hakka küpsetama. Mul on tavaline tänapäevane vahvlimasin ja see teeb kõrgel kuumusel oma
töö väga hästi ära. Kinni ka ei jää, peale korra õliga määrimist pole rohkem vaja, taigen sisaldab palju
võid.
panemiseks. Vajutasin klaasi põhjaga kuuma vahvli kausikujuliseks.
Küpsetage ja
rõõmustage oma sõpru ükskõik mis tähtpäeval või järgmisel sõbrapäeval. Need on tõesti head!
Kommentaarid